Platslös men inte planlös

De där (galna och overksamma) restriktionerna gör att även antalet platser på gruppträningspassen åter igen har minskat och det i sin tur gör att det är ännu svårare än vanligt att få en spot på ex The Trip. Jag var 3a på väntelistan men chansade på att någon skulle ha glömt/inte orkade så jag åkte hela vägen in till Stureplan bara för att inte få någon plats.
Ridå ner men jag hade en plan B förstås.

Det finns ju spinningcyklar även ute på gymet och det funkar utmärkt att bli trött och svettig även där. Faktum är att jag tror jag kör minst lika hårt när jag cyklar själv. Åtminstone blev det ett både längre och svettigare pass. Skillnaden är att det är bra mycket roligare att cykla framför stor-skärmen men det har sin charm att kolla när folk tränar också. Annars hade jag ju missat han som sprang så fort på bandet att jag nästan blev rädd han skulle flyga av, hon som mest verkade bry sig om frissan, han som mest pillade med telefonen, den fokuserade PT-killen och hans adept och han som bar omkring på en stor plastpåse. (Vet i tusan vad som fanns i den…)

Morgonens simpass med TS hade jag dock plats till för annars hade jag inte kommit in på badet oavsett. (Det är bara öppet för allmänheten kl 11-14 och resten är för föreningar.)

Det var evigheter sen sist och även om det tar emot att gå upp i snorottan en ledig dag så är det så värt det! Måndagar betyder teknik och just i dag var det fokus streamline och att “hålla ihop” kroppen. Som alltid så finns det stor utvecklingspotential…

Hur drabbas du av restriktionerna?

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Försöker att inte att exponera mig för alla de tokigheter som begås i förkylningsvirusets namn. Har så här långt knappt inte ändrat på någonting i min livsföring.

  Förutom resandet……har ställt in flera spanienbesök på grund av deras regler om pcr-testning, krav på giltigt vaccinpass på serveringar, “munskydds”-krav och (som det numera visat sig olagliga) husarrester.

  Förhoppningsvis har de styrande börjat nyktra till där nere nu. Skall tydligen vara en nedklassning av covid till en vanlig endemi på gång. Hoppas!

  Men fram till dess att alla restriktioner upphört, väljer jag att spendera min surt förvärvade skärv någon annanstans.

  • Ingmarie

   Klokt och bra tänkt! Jag har (delvis) pga just de anledningarna ställt in min nästa planerade Spanien-resa. (Den största anledningen är dock en annan som stavas nytt jobb. 🙂 ) Pallar inte mer trams och vill inte gynna test- och munskyddsindustrin. Det räcker med att vi åter igen måste ha BÅDE munskydd och visir på oss HELA arbetspasset. Har jag inte blivit sjuk innan är det hög risk nu….

   • "Herr" Johansson

    Britterna verkar plocka bort alla verkningslösa krav på det en och på det andra nu. Vi får hoppas att deras initiativ sprider sig till resten av (den hysteriska delen av) världen 😉

    • Ingmarie

     Ja hoppas! Spanien skulle visst kalla det för säsongsinfluensa men ännu är det väldigt tyst i msm tycker jag… Sverige går helt åt andra hållet vilket är mycket märkligt!

Comments are closed.