Grattis till mig!

56 år! Det är verkligen värt att fira! 🥳🙏🏻

Jag gör i och för sig nästan alltid som jag vill men när jag fyller år gör jag det till 100%!

T ex med 56 intervaller! Förvisso ”bara” 30 sekunders men joggar man lika länge mellan varje så blir det ganska tufft på slutet.😁 Med upp-och nedjogg höll jag på i 90 minuter så det är jag nöjd med.🤩🙏🏻 Jag började i reservatet men gav upp ganska snart pga halkan så det fick bli lite mer säkra “tråksträckor” men det funkar det också! Kör jag intervaller bryr jag mig inte så mycket. Eller rättare sagt, jag orkar inte bry mig. Haha!

En annan grej jag valt att göra är att köra ett riktigt skoj pass med min favvo-PT.. Eller så här. Vi körde tillsammans tack vare att Rafael ville svettas med mig en timme.🤪 Han är stark som en oxe och snabb som en vessla men jag slår honom i alla fall (ännu så länge) när det gäller uthållighet.😀 Galet skoj och bra var det! Mina armar darrar fortfarande.😱

Det var därför mina badbilder blev lite suddiga. För självklart ville jag göra det också!

Liksom att äta god vegomat och dricka lite vin.

Tusen tack alla som grattat mig i dag på något vis! Ska bli så spännande att se hur detta år blir! Jag vet redan nu att i april kommer det bli nya vindar i mitt liv.

Kram från Ingmarie

 

 

4 Comments

 1. Grattis på din dag! 56 trettiosekunders intervaller är grymt bra jobbet. Påminner om mina intervaller. brukar försöka vilja springa fyrtio men den senaste tiden har det inte funkat. Nu är jag dessutom skadad så nu blir det inget springande alls.

  • Ingmarie

   Tack!
   Det gick bra och beror väl på hur hårt man kör också. Jag kör 30 hårt-30 lugnt non-stop.

   Tråkigt att du är skadad… Hoppas det går över snabbt!Du får träna det du kan. Finns alltid något man kan göra!

 2. "Herr" Johansson

  Även jag vill ta tillfället i akt och sälla mig till hyllningskören för att i efterhand gratta till ännu ett avverkat varv runt solen. Ra-ra-ra-raa 😉

Comments are closed.