Förvånad

Två jobbnätter och jag har varit mentalt förberedd på blykropp och kolaseg hjärna. Det sista stämmer väl förvisso just nu men kroppen har liksom bara studsar fram. Jättekonstigt! 😳Men gummiklubban kommer kanske i morgon när jag verkligen vill (och behöver) känna mig pigg!😜

I går blev det ett lugnt fint löppass i skogen. Solen var så där underbart varm och det luktade ljuvligt av vår!

Passade på att göra min dagliga lilla yoga-och meditationsstund ute. Absolut bästa sättet!

I dag åkte jag till E-badet och förutom att passet kändes överraskande lätt och bra så var det oväntat lite folk där. Trots påsklov och tävlingar som begränsar antalet banor mer än vanligt. Hade t.o.m egen bana nästan hela tiden!

Fattar ingenting Har jag missat något? Eller är jag bara ovanligt surrig i huvudet?😄

Kram från Ingmarie

 

4 Comments

 1. Så där funkar min kropp också. Nästan piggast när den borde vara tröttast! Superkonstigt. Men härligt med mycket plats i badet. Alla simmare är nog och åker skidor. Känns som hela världen pysslar med sånt den här veckan….

  • Ingmarie

   Jag kan egentligen förstå det för det handlar delvis om stresshormoner. Men ändå konstigt!

 2. Skönt med vår så man kan springa ordentligt igen! Här är en blandning av is/snö/regn för tillfället så löpningen får vänta tills det inte är så halt längre.

  • Ingmarie

   Det har varit is här hela vintern. Hopplöst tråkigt. Men den kan inte stoppa mig. 🙂

Comments are closed.