Trainingcamp dag 5

På träningsläger är det viktigt med vilan, eller hur? Och den ska helst göras raklång i solen. Vädergudarna verkar vara helt på min sida så det har jag gjort i dag! Inklusive picknick och bad. Makalöst härligt! Just den delen av mitt lilla läger gillade Anders också. Haha!

Om det är bra eller dåligt med en sommardag i april vågar jag dock inte svara på. Som den obotliga optimist jag är så tänker jag att detta är bara en föraning om en lång, varm och ljuvlig sommar. Jag kommer tro (och hoppas på) det ända till september.

Sol och värme gör inte bara att hela jag tinar upp inifrån och ut, det gör också att jag nästan helt från ingenstans blir sugen på att nöta tartan! Det var så längesedan sist att jag nästan glömt hur kul det är! Framförallt hade jag glömt hur jobbigt det är. Ett tag hade jag banne mig mjölksyra ut i händerna!

Körde ett klassiskt pass: 3 x 400 m + 4 x 300 m + 6 x 200 m. Minns bestämt att jag kört denna serie x 2. Kanske t o m x 3. Det hade jag inte pallat i dag. Åtminstone inte med bibehållen fart…

 

Hur trött jag än lyckades bli så var det inget fel på orken när det var dax för simträning. Inomhus. Sjön må vara isfri, och jag kan bada i den året runt, men simträna i den lär dröja. Om inte den där långa, varma sommaren börjar redan nu vill säga…

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Åh, tack för tipset på intervaller. Det kanske jag skulle köra idag. Men för min del blir det på löpbandet. Pallar inte åka iväg till löparbana idag när jag jobbar ikväll.

    • Ingmarie

      Jättebra pass! Lycka till om du kör! Eller spara det till en annan gång. 🙂 (Går ju köra ute på ex cykelbana också.

Comments are closed.