Mycket svett blir det

I går blev det en riktig softardag. Sov ovanligt länge efter nattkneget (tur jag satte klockan!) och körde “bara” ett simpass. Kom i bassängen så där perfekt tid innan kl 17-rusningen. Dvs gott om plats!

600 m insim inkl drills, 4 x 200-100-50 m med stegrande fart och sen avbad. Riktgt kul pass som jag hittat på själv!

I dag har det dock varit full rulle.

Löpning till Sats Sveavägen för att coacha. Motvind precis hela vägen och solen i ryggen. Hade kanske varit smartare springa hem men dels hade mitt schema pajjat då och dels tänker jag att det blev ju trots allt extra bra träning.

Antagligen bara jag som fattar vad det står men det räcker ju. 😀

Innan coachpass två körde jag ett bar gympass. Har bl a börjat med mer spänsthopp efter ett inspirerande inlägg som jag inte hittar nu…. Det var i alla fall om nyttan av just olika slags hopp för löpare och jag tänker att ju äldre man blir ju mer behöver man ju också jobba för att behålla spänst och styrka. Därför lyfter jag också nästan alltid tungt när jag styrketränar.

 

Förvånansvärt nog var det fullt på  Indoor running-passen trots finvädret! Jätteskoj!

Nu har jag i alla fall svettats färdigt för i dag.

F.ö kan jag berätta att man absolut inte behöver åka till Kungsan för att se de ljuvligt fina körsbärsträden. Kärrtorp och Bagis funkar precis lika fint. T o m bättre för det är garanterat trängselfritt!

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Borde också satsa på spänst. Jag lyfter knappt från markytan när jag försöker hoppa 😀
    Superhärliga träd, njut av allt rosa medan det finns kvar!

    • Ingmarie

      Åh jo! Det gör du visst! Eller har du studsmatta när du gör hopp-bilderna? 😀

Comments are closed.