Fel val

Ibland gör man fel val. Stora såväl som små. Fel skor, fel väg, fel typ av kaffe, fel tåg, fel boende, fel frisyr, fel bok, fel dag eller fel jobb.

Jag har gjort allt det där och några (läs många) till men även om det just då ibland har känts som att allt är förstört så har det ( hittills) ändå ordnat till sig i slutändan. Ibland har det t o m visst sig att ”felvalet” var det rätta.

När jag sa ja till det nya jobbet trodde jag att jag valde rätt. Såg fram emot det och tyckte det var kul att vara där! Men det ändrades snabbt och jag har nu avslutat min kortaste fasta anställning ever. Så tokigt kan det bli men jag är många erfarenhet rikare. Vet inte om jag egentligen vill ha dem men nu är det som det är. Hitta nya jobb är inget svårt för mig och jag står redan inför flera val. Tills jag bestämt mig ska jag frilansa både som sjuksköterska och coach. Och måla mer.

Jag gjorde i alla fall rätt träningsval i dag. Det gör jag i och för sig alltid för all träning är rätt val om du frågar mig. 🤪 Om man bortser från att jag tränat inne när det är sol ute vill säga.

Simning + dubbla The Trip.

Gör du också fel val ibland?

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" johansson

  “Felval”?

  Många gånger. Händer alltid då tillgänglig information / förutsättningar ändras efter att valet har gjorts.

  Den som är utrustad med ett uns av mod, kraft och frihetspatos inser att det är bättre att låta sin egen livsstil styra över eventuella uppdragsgivares krav och önskemål än tvärt om.

  Gäller speciellt om man man har en efterfrågad och unik kompetens 😉

  Jodå, har själv “röstat med fötterna” ett antal gånger. Men har aldrig haft några problem att i mellanperioderna ta uppdrag på freelance-basis. Dock till lägre ersättning……men till högre livskvalitet 😉

  • Ingmarie

   Så sant! Alltihop! Du är klok som en bok och det stärker mig att läsa dina rader. Tack!

Comments are closed.