Det där vädret

Bor man i Sverige är vädret verkligen ett samtalsämne. Och inte undra på!  Det är ju minst sagt skiftande och varenda vädersajt spår olika. (Hur svårt kan det egentligen vara?) Vill man planera att göra något utomhus får man nog mest hoppas på tur.

När jag sprang till jobbet var det sol, moln, regn, sol igen och sen mulet. Ingen ordning alls. Men jag frös åtminstone inte!

Frös inte inomhus heller förresten. Jobbat så svetten runnit och på gympasset flög odödlighetsviruset i mig och jag lastade på som om det inte fanns någon morgondag. Men det gör det förhoppningsvis och den blir intressant! Haha!

När jag kom hem regnade det men sen kom solen och jag passade på att cykla till sjön för ett kvällsdopp. Ljuvligt!

 

Också ett mycket smart val för nu både regnar och åskar det så rutorna skallrar!

Kram från Ingmarie

 

 

 

4 Comments

  1. Tycker att vädret skiftar mer än vanligt. Typ aprilväder mitt i juni. Men det känns ändå att sommaren är här och det är ljuvligt ☀️🌧⚡️

    • "Herr" Johansson

      Skolexempel på ett kall-luftmasseväder. Ömsom sol, ömsom moln åsså en skvätt regn fram på eftermiddagen. Inget ovanligt för alls årstiden.

      Dessutom jättebra för årets kommande blåbärsskörd med sol varvat med lite regn 🙂

Comments are closed.