Två viktiga (för mig)

Snart har vi gått igenom varenda garderob och förråd inför flytten. Rensat, sorterat, slängt och skänkt. Känns väldigt bra! Jag får ta det i korta omgångar för uthållighet är inte min starkaste gren just nu.😱 Mitt blodtryck är fortsatt löjligt lågt så står jag still kroknar jag direkt. Håhåjaja. Men det går framåt för varje dag och jag vet vad som hjälper mig.
Förutom mat och sömn så är skogen absolut nummer ett. Den ger mig alltid kraft och energi.

Den är verkligen en aldrig sinande källa av livskraft!😍 Har du inte provat att krama ett träd så är det hög tid!

En annan grej är att bada. Nu är nog nästan den bästa tiden. Det är svalt men inte så man riskerar frostskador och det är inte isande kallt i luften när man kommer upp. Tror faktiskt det var ungefär samma temperatur i vattnet som i luften i dag! Fortfarande två-siffrigt så det kan inte ens kallas kallbad ännu.

Anders gick med mig men av någon underlig anledning ville han inte följa med hela vägen i.🙄

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Så härligt att du har kunnat börja det du älskar igen! Fast det där med kallbad… kan du inte för min skull låtsas att tvåsiffrigt är kallbad. Så jag får känna mig lite tapper i mitt badande 😂 . Ljummet-bad låter ju inte lika creddigt 🤗

    • Ingmarie

      Haha! Du ‘är stark som håller i! När du kommer hit ska vi bada! Och satsa på isbad. Då är det under 5 grader!

Comments are closed.