Baksteg och framsteg

Dagsformen kan verkligen variera både från dag till dag och från stund till stund. I förmiddags hade jag väldiga problem med yrseln och totaldäckade i soffan efter morgonpromenaden. (Sov ytterligare en timme trots mer än 9 timmars nattsömn!) Jag hade planer på att träffa en vän en kort stund vid lunch men fick sorgligt nog helt enkelt avboka. Kroppen orkade inte alls det min skalle ville.

Men sen framåt eftermiddagen så bara vände det. Inte så att jag kände mig som vanligt precis men liksom mer “normal” och utan att allting snurrade. Kände mig så pigg att jag tog mig till Eriksdalsbadet och simmade en stund. Det kändes t o m bra och jag fick stålsätta mig för att inte fortsätta längre än jag hade tänkt. Det gäller att vara extra både klok, smart och förnuftig nu…

Alla leksakerna var med och alla användes! Jätteskoj!

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.