Dålig merit

Första gångerna jag var på Åhus Kantarellbad så trodde jag att det var jag som var ovanligt klen för jag tyckte det var så förbenat kallt i vattnet. Tog flera timmar innan jag tinat upp och slutat skaka. Jag  kortade t o m ner simtiden till slut för det blev liksom för obehagligt.

Sen “kom jag på” att jag kunde ha swimrun-dräkten vilket hjälpte en del men jag fryser fortfarande gräsligt mycket efter bara 1500 meter. Numera vet jag att jag inte är ensam om att tycka det är lite väl svalt. Just denna bassäng är tydligen lite “känd” för det. En dålig merit om du frågar mig! Inte helt omöjligt det är därför jag alltid har haft egen bana….

Men jag blev snabbt varm på jobbet så nu är ordningen återställd för denna gången. Kanske kan man önska att de åtminstone investerar i en bastu där om de nu inte kan/vill höja vattentempen…

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Ingen nackdel utan en fördel!….att “få ha stället för sig själv” är alltid en lyx.

  Hur funkar det med en kort joggingtur efter simmet för att få upp värmen?

  För övrigt skall ett glas konjak har också ha förmågan att förflytta inre kroppsvärmet till kroppens ytskikt (Du vet dom där Sankt Bernhards-hundarna med en liten konjakskagge runt halsen som räddar nödställda i Alperna…..typ ;-))

  Jag vet, uruselt alternativ…..men ändå 😉

  • Ingmarie

   Det funkar att kuta (det är ju så man gör på swimrun) men när jag blir så där frusen gör fötterna vansinnigt ont. Därför jag inte kör så mycket swimrun längre… Dessutom blir jag väldigt yrslig. Konjak är nog bra men vet i sjuttsingen om det hade varit så lyckat att jobba efteråt. 😉

Comments are closed.