Äntligen kom finbesöket!

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag maxade ben på gymet i går.

Dels var det innan jobbet och där kan det bli extra tröttsamt om man har ben som inte vill vara med och dels så visste jag ju att vi äntligen skulle få finbesök av Anna och Fredrik i dag. Själva besöket är såklart inga problem med trötta ben men den (snudd på) obligatoriska löpturen kan ju verkligen bli det. Nu är det ju dock så bra att eftersom jag bor här och hittar bäst så fick jag även bestämma rundan. Det vill säga de kunde inte springa ifrån mig utan fick snällt springa i mitt tempo. Smart va? Haha!

Men det var verkligen ingen fara för båda ungdomarna är snälla människor och extremt både lättsamma och anpassningsbara. Inte konstigt jag blir så glad och tacksam varje gång jag får en chans att hänga med dem! Det blev en runda i min skog, på Pans 5a, utmed havet och kajen innan vi avslutade i Äspet-skogen där Anders mötte upp.

I Äspet ligger havet nära så vad var väl bättre än en (trumvirvel) sprada!?

15 grader enligt Fredriks klocka. Helt galet härligt!

Jag är ganska säker på att det var detta, deras sällskap och mat oi magen som gjorde att jag fick ett ryck och cyklade till gymet. Blev ett riktigt röjar-pass med extra allt! Kan bli en mycket intressant start på nästa vecka…

Nytt försök med de där chinsen. Det SKA gå utan gummiband!

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Vilken hejdundrande dag! Tickar alla boxar för hur man bäst tillbringar en söndag! Tack för allt och hoppas vi snart kan ses för favorit-i-repris på någon härlig plats!

    • Ingmarie

      Såklart vi gör! Trots att våra kalendrar varit helt osynkade så har vi lyckats få till det inte bara en utan två gånger på kort tid! Vi borde kanske skriva en bok om hur man gör..? 😀

Comments are closed.