Sista dagen i frihet

Eller så illa är det inte men i morgon är semestern slut och den verkliga vardagen är tillbaka. Ett tag i alla fall för sen kommer ny ledighet!

Denna hösten kommer vara fullspäckad med allt möjligt skoj, nya utmaningar och många resor. Det enda “tråkiga” som jag vet är  är ytterligare två tandkirurg-besök för att få ordning på käken men det ska nog gå bra och sen slipper jag det förhoppningsvis helt resten av livet.

Det blev en bra avslutning i alla fall. Hade nästan glömt hur skönt det är att kunna sitta ute och äta på kvällen. Nej nu ljög jag igen för jag har inte alls glömt! Jag glömmer aldrig hur skön sommaren kan vara!

Havstemperaturen har gått upp flera grader och var så där prefekt att jag dog lyckodöden direkt. Ändå var det bara jag på hela bryggan! Jättemärkligt!

 

Allt det där var extra härligt efter ett tufft spinningpass (körde 2 st 30 minuters-klasser + eget och svettades så mycket att jag började frysa) och ett gympass.

Har du mer ledigt?
Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Jepp, som pensionär har jag “per definition” mer ledigt.

  Fast vete håken om inte du, trots heltidsarbete, hinner med mer och fler fritidsaktiviteter än jag. Å då e undertecknad inte heller någon soffpotatis precis.

  Misstänker att nyckelorden här är planering, vilja och glädje.

  Dax för en runda på det lokala utegymmet. Så här på morgonkvisten brukar man nämligen kunna få ha stället för sig själv. Har du utegym i Åhus?

  • Ingmarie

   På så vis längtar jag efter pensionen!

   jag jobbar inte heltid (självvalt) just för att jag vill ha min fritid!

   Det finns ett utegym men det tillhör ett gym.. Finns dock i Kristianstad men känns onödigt åka dit. 🙂

Comments are closed.