Den börjar bra!

Alltså jag älskar att ha semester! betalt samtidigt som man är ledig! kan väl förresten inte finnas någon som inte gillar det! (?)

Men jag/vi/du har ju också knegat oss till den så det är väl mest bara rättvist med ledighet och just nu känns den extra både välförtjänt och välbehövlig.

Jag hade lite diffusa planer på att ev springa lopp i dag men min kloke sambo fick mig att inse att även om det skulle vara skoj så skulle det också ta en himla massa tid och därmed bli en stressfaktor eftersom vi hade en hel del att fixa innan avfärd söderut i morgon.

Så det blev ett “race” hemma istället. 4 km uppvärmning, 8 km snabbdistans och 3 km nedjogg. Under uppvärmningen var jag mest sömnig (!) men så hände något direkt när jag började på “det riktiga”. Bra känsla, bra tryck, mycket bättre tid än jag trodde det skulle bli och så svettigt att t o m mobilen immade igen. Haha!

Även på gymet hade jag bra både energi och kraft. En timme inkl den där utmaningen.. Det kan verka simpelt med lite planka, stå på ett ben och jägarvila men jag lovar att det är jobbigare än man tror om man bestämmer sig för att utmana sig med lite längre tider! Jag tänker att det är många dagar och skyndar långsamt. 3 x 1 min på varje med 10 sek vila hittills.

På vägen hem fanns det bara en grej att göra. Cykla omvägen till bryggan och havet. Såklart. Jag var inte ensam om att njuta av vattnet. Vi var flera stycken i och vi hade lyckan att även få se en säl! På tal om utmaningar så är detta att doppa även huvudet min nya utmaning denna vinter. Jag vill helt enkelt testa hur jag upplever det även när det blir en-siffriga temperaturer.

Nu är väskorna nästan helt färdigpackade och det blev en lugn kväll då jag även hunnit måla. Har några projekt jag varvar mellan och åtminstone två har jag en plan med.

Semester alltså…

Har du någon utmaning du håller på med?

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Inga utmaningar på G i dagsläget.

  Men har kanske gått och tittat snett på några ordentliga motlut länge nog nu…hmm 👀

 2. "Herr" Johansson

  Lidingötoppen och Blommenbergsbacken (intill Essingleden) är väl de som legat och gnagt mest. Kanske du har testat dom? Nu verkar det som de får bli överspill till nästa års “attgöralista”.

  Skall nämligen också strax åka söderut och där finns några riktiga bumlingar som jag åtminstone tänker göra en attack mot. Sen får vi se hur långt (och högt) jag kommer

  Förresten, det saknas väl inte precis härliga motlut på Mallorca heller? Minns det som rätt bergigt när jag var där för typ 40 år sedan ⛰

  • Ingmarie

   Måste fundera på om jag varit på den på Lidingö… kan vara så! Men int eden andra! Här på Mallis finns ejäla toppar! Ska bli kul att utforska! backarna är jag inte orolig över. Mer underlaget….

Comments are closed.