Hemma

Visst är det ganska galet ändå hur vi kan förflytta oss från en plats till en annan på ett tjillenix.
I går kväll satt vi utomhus i varm luft och åt god mat. Tidigt i morse, jag var klar 06.15 vilket borde gå till historien bara det, så svettades jag på hotellgymet.

Taxin, flyget, tåget, bussen – allt flöt på hur smidigt som helst! Många kryss i taket där!
Man kan luras att tänka att en tre timmars flygresa är en kort resa men från dörr till dörr tog det över nio timmar. Fast det är ändå snabbt för det är ruskigt många mil som avverkats.

Väl hemma packade vi upp, startade första tvätten (av oräkneliga), handlade och sen det jag längtat efter.

Komma ner i havet!

Det var bara det att det blåste galenvindar, vi snackar storm med vågor som helt täckte varenda stege jag brukar gå ner på så jag fick gå tillbaka igen och ta mig i från stranden. Den nya fina handikapp-rampen var paj och hade inte Anders hållit i kameran hade det inte blivit några bildbevis över huvudtaget. Vet inte om jag sett havet så vilt här någonsin faktiskt. Han gnällde dock en del över att det var kallt… (Kläderna lyckades jag klämma in under en bänk så de inte for i väg.) Det var verkligen crazy men har det där bad-viruset planterat sig i skallen på mig så kan tydligen väldigt lite stoppa mig… Åtta grader i vattnet så kanske någon grad varmare än på land.

 

Kram från Ingmarie

4 Comments

Comments are closed.