Lång dag

Det var längesedan sist helt enkelt för att jag undviker det men i dag hände det igen.
Mörkerlöpning i snorottan.

Eller jag vet inte ens om jag kan kalla det löpning. Hela kroppen protesterade men jag tänker ändå att det var bättre än ingenting.

Anledningen var dels för att jag ville få tag på tandis så tidigt som möjligt och få tanden fixad (vilket den är nu!) och för TNCC-utbildningen. Fattar inte hur jag ska palla en sån här dag till redan i morgon för min skalle är redan överfylld…

Något som dock verkar vara uppiggande på en mosig hjärna är ett paket med allt detta! Julen kom tidigt till Åhus i år!

Kram från Ingmarie

6 Comments

  • Ingmarie

   jag tror jag har alla! Här var det Gravity, Distance och Isaac. Jag har ett par oanvända fate också. Hur gillar du dem? Vilka är dina favvisar?

   • Sandra

    Jag har sedan 8 år haft fate men är sugen på att prova annan modell. Svårigheten är att ingen affär här har Newton och jag har inte kunnat prova. Men jag gillar dem. Framför allt aldrig hittat en sko med så bred tåbox som Newton.

    • Ingmarie

     Jag fattar. Jag älskar att de är breda och inte har sömmar! Om du vill prova en lite lättare sko är Distance väldigt skön!

Comments are closed.