Sällskaps-sim och månskensbad

Lite besviken var jag allt över att inte ha en hejdundrande träningsvärk från i går. Maskade jag? Eller fuskade på något vis fastän jag inte varken fattade eller tyckte det för min trötthet var absolut äkta.

Men lite kändes det ändå på simpasset. Musklerna var inte helt återhämtade och intervallerna sved ovanligt mycket men jag hade fantastiskt bra sällskap av Eeva så det gick ändå jättebra. Simma med sällskap är typ triljoner gånger roligare än att simma solo för jo, simning är en social sport.

Hemresan gick otroligt smidigt. Fina vägar, lugn rytm och få bilar. Det var betydligt kämpigare att handla men jag hade planerat den bästa belöningen. Nu har nämligen bryggan fixats efter stormen så halva är öppen igen. Lägg till månsken och nästan vindstilla och jag tyckte jag fått årets julklapp i förskott!

I morgon är det julafton och jag är så laddad och förberedd som jag kan inför att jobba och mysa.

Firar du jul och i så fall hur?

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Blir en lugn och lite otraditionell jul här. Lax inköpt och svampsoppa förberedd. Dock har det dykt upp en liten plasttomte på matbordet. Var den kom ifrån “vete 17”? Mystiska varelser det där 😉

  Måste även ta tillfället i akt och önska dig, och alla läsare, en riktigt god jul 🎅 🎄

  • Ingmarie

   haha! Vi har skogen full av tomtar! de kommer från ingenstans varje år tydligen! 😀
   God Jul på dig!

Comments are closed.