Vinter-lycka

Oj oj oj! Vilken förmiddag alltså! (Eftermiddagen vet jag inget om för då var jag instängd.) Om vintern är så här varje dag hade jag t o m kunnat överväga att flytta långt norrut igen. (Jag skriver “igen” för Falun är ju ändå ganska långt norrut.)

Knarr under skorna, absolut perfekt underlag, strålande sol, vindstilla och så där härligt frisk luft som minus 10-12 grader är.

Nu är det som så att vi ska flytta, och vi ska faktiskt flytta norrut även om det inte är så många mil, för vi kommer få ny adress i Helsingborg i mars. När vi flyttade till Skåne var det egentligen dit vi ville men vi hittade inget ok boende där. Åhus är verkligen jättefint och bra på alla sätt och vis men ibland vill hjärtat och magkänslan något så mycket att man liksom måste våga hoppa ut i det okända mer än en gång på kort tid.
För att göra det hela ytterligare lite rörigt och spännande ska jag åka till mitt favvoställe i februari. Du som vet vet. Ni andra får snart veta.

Just nu känns det extra bra att det inte är jättemånga jobbpass kvar med bussresor för det är verkligen inte skoj någonstans att missa bussen med 15 sekunder för att den gick för tidigt (!!!) och jag fick vänta 30 minuter ute i kylan.

Men nu är jag hemma och ledig i morgon!

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Mmm, Helsingborg!

  En favoritplats. Hade en trevlig tid där i skiftet mellan 70- och 80-tal. Får fortfarande “nostalgivarningar” när jag är i området.

  Tror och hoppas ni båda kommer att trivas där 👍

  Å du, naturligtvis så dricker jag än idag Zoegas-kaffe…inget annat duger ☕️

  Vissa ränder går tydligen aldrig ur 😉

  • Ingmarie

   Vad roligt att läsa! Vet du, absolut INGEN som jag berättat för har varit negativ så jag är hoppfull! Dessutom kommer jag ha mycket närmre till allt jag gillar. INklusive jobbet om det blir på sjukan. 🙂

 2. Så spännande med flytten. Och så blir det närmare att ses. I alla fall när vi är i Malmö!
  Ser framemot många utflyktslöpningar kring dina nya hoods!

  • Ingmarie

   Du inser att du kommer få dras med mig väldigt mycket mer? 😀 Men alltså jag längtar tokmycket! Önskar du hade kunnat hänga med till andra sidan atlanten också…

Comments are closed.