Nationaldagsfirande

Jag vet egentligen inte hur man “ska” fira nationaldagen. Kanske borde man ha någon slags Nationaldräkt på sig eller åtminstone blå-gula kläder? Hissa flaggan alternativt sätta en på balkongen/terassen? Äta jordgubbar, grilla och sjunga Nationalsången?

Jag har inte gjort något av det där men jag har ändå firat på mitt sätt att jag bor och lever i Sverige. Allt är långt ifrån perfekt och bra här men jag är ändå tacksam det är här jag är född.

Så som vanligt har jag firat på mitt sätt.

Det blev intervaller hemma i “min” skog på förmiddagen. 5 x 6 minuter som kändes helt ok.

Planen var sen att åka till Halmstad och stanna tills i morgon men du vet hur det kan strula till sig i bland med både det ena och det andra så det blidde bara en eftermiddags- och kvällsvisit i min gamla hemstad. Men det är ok för dels är det bara en kort resa numera och dels blev det några galet bra timmar där.

Började med ett styrkepass på Sats innan jag hade ett Outdoor-runningpass. Inte så många i dag trots röd dag och det utlovade regnet helt försvann och istället blev det sol och perfekt löpväder! Well, de som var där hade både roligt och blev härligt trötta!

Utan att passera någon dusch, hann dock byta till torra kläder, så klev jag rakt in i personalmötet på ovan nämnda gym. Mycket bra snack med massor av skratt och inspiration. Jag är verkligen glad och tacksam över att få vara en del av detta härliga gäng!

Nu är jag hemma igen utan att ha varken ha sjungit eller ätit en enda jordgubbe men det gick ju bra det också! Särskilt när man har denna kvällsvy!

Har du firat något i dag?

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Blev en löptur här med 🏃‍♂️

  Å många med mig (oss). Mer folk än vanligt som var ute och kutade faktiskt. Kunde även notera ovanlgt mycket folk på utegymmet när jag sprang förbi 🏋️‍♂️

  Ledig dag för många förståss.

  Det där med nationaldagsfirande verkar bli allt mindre populärt……i takt med den ökande globalismen kanske?

  • Ingmarie

   Härligt! Ja visst har det blivit mer poppis! Vi tar väl efter USA i detta också antar jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *