Malmö-visit igen

Det tar mellan 40 och 50 minuter att ta sig till Malmö från oss. Hur smidigt som helst! Från lördag kan man dessutom åka på sommarkortet under 2 månader så då blir det även billigt!

Jag hade tid hos kinesiologen Thomas igen och då passade jag såklart på att vara med på ännu ett Prformance strength-pass. Tobias som har det är grym och mitt mål är att få honom som PT när/om han får en lucka i sitt schema. (Välbokad man och jag fattar varför…)

Eftersom alla goda ting är (minst) tre har jag sprungit en sväng här hemma också. Finns verkligen inget jag inte gillar med Pålsjöskogen!

Plus ett bad men även i dag fick jag hålla i stegen för att inte dras ut för även om Danmark syns från vår landskant så är det en bra bit bort och även om vattnet är varmare än luften just nu så är det inte varmt nog för mig att simma några längre sträckor i. (I alla fall inte utan våtdräkt.)

Jag hade sjukt roligt och skrattade högt för mig själv mest hela tiden.

Kram från Ingmarie

2 Comments

    • Ingmarie

      Det är du visst!OM jag orkar springa ända till badet lovar jag att hålla i dig hårt för jag vet att du vågar!Du är modigare än du tror och absolut modigare än mig!

Comments are closed.