Traditioner

Jag är, tyvärr, usel på det här med traditioner. Vet ärligt talat inte varför för det är ju jättemysigt! Kan ibland nästan bli avundsjuk på de som år efter år upprätthåller sina medan jag mest vimsar runt.?

Men några har jag!

Som t.ex den att varje sommar fika och äta hembakat tillsammans med mamma hemma hos världens bästa moster Gun-Lis.? 


När blir det förresten en tradition? Hur många gånger behövs? 2? 10?

Kram från Ingmarie.

2 Comments

  1. Två!
    Säger jag som inte alls är mycket för traditioner. Jag blir mest rebellisk och vill omedelbart bryta mot en tradition så snart jag anar den i ögonvrån. Men fikar med världsbästa människor gör jag gärna! Bara ingen kallar det för tradition… 🙂

    • Ingmarie

      haha. PRECIS samma med mig!Vi har ingen speciell dag eller ens årstid när jag tänker efter. Men det blir alltid någon gång när jag är här. 🙂

Comments are closed.