Coachat med coachen

Coach Nicolas är inte bara en rackare på att simma, springa och köra swimrun. Han är även en grym traillöpare och har flera olika grupper han tränar. I kväll fick jag äran att vara med som hjälptränare. Nicolas höll i själva traillöpningen, där hade jag garanterat mer stjälpt än hjälpt annars, och jag höll i styrke- och  rörlighetsdelen.

Galet skoj!  Jag lärde mig massor av nya grejer och upptäckte stigar jag absolut inte visste fanns trots att jag kutat där miljarder gånger. ( Ja nästan i alla fall.) Passet innebar långa intervaller på trail och korta på platten med ännu kortare vila.Jag bjöd på hopp&skutt övningar kombinerat med svidiga styrkeövningar. Tror en del kommer minnas mig i några dagar.?


Men jag var extra snäll på slutet.? Tänja och sträcka ut på trötta muskler  och andas lugnt brukar uppskattas av de flesta.


Ett superhärligt gäng som verkligen gav allt och har jag tur får jag vara med igen. Att Nicolas är en outstanding coach har jag ju ältat några gånger vid det här laget men nu börjar jag på riktigt undra om han verkligen är gjord av kött och blod som vi andra dödliga. För trots att han körde ÖtillÖ i går, där han och partnern kom fyra, så kutade han både lätt och glatt med i dag.

Some guys really have it all. Själv hade jag troligtvis behövt ha benen i högläge i en vecka. Minst. Innan rullatorn fått ta över.

Kram från Ingmarie.