Två i sjukstugan

Jag hoppas jag inte upplevs som största gnällspiken just nu men jag kan ju inte heller skriva att allt är tjo och tjim när det inte är det.

Denna onsdag började i snorottan på Djursjukhuset.


Elviras öga är bättre men inte bra. Där finns inte längre någon infektion och hon har inget sår på själva ögat vilket är superbra. Problemet är att ögonlocket fortfarande ligger fel och blir det inte rättvänt så kommer det bli kroniska skador och risk  för nya infektioner.

Så nu finns två vägar.

1: Fortsätta med ögondroppar och hoppas det hjälper.

2: Operera. Kommer troligtvis hjälpa ett tag men kommer samtidigt innebära stor stress för henne både fysiskt och psykiskt. Något vi bestämt att vi inte vill…

På måndag ska vi på återbesök för ett sista beslut…


Jag hann sen med ett simpass innan nästa dust. Sista på minst tre veckor så jag såg till att rasta mig ordentligt…


För nu ser jag ut så här.


En (ofarlig) hudförändring har skurits bort. Sånt blöder. Och kan fortsätta blöda trots att det är ihopsytt och har fått tryckförband på sig. Dessutom kan det bli infekterat om man inte är försiktig. Så nu behöver jag ta det supereasy ett tag. Tur jag har så fint sällskap.❤️

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Sandra

    Absolut ingen gnällspik. Jobbigt med Elvira hoppas att hon mår bättre för varje timme som går ?. Är sååå jobbigt när ens hjärtan mår dåligt. Fyllde år i förrgår och i paketen från stora (snart 20 åriga) sonen låg Löpträning så nu vet jag vad jag ska läsa den närmsta tiden ?

    • Ingmarie

      Men åh! vad roligt! Boken är ju några år nu men hoppas den kan ge något. Behöver skriva (minst) en ny. Och tack för pepp!

  2. Jobbigt som attan men tur att ni har varandra, du och Elvira! Det måste ju kännas lite lättare att tvångsvila med en sån godbit bredvid sig i soffan! Krya på dig!

Comments are closed.