24 ljuva timmar

Nu är jag på väg från Falun till 08a land igen. Sitter på tåget och är så där löjligt lycklig långt in i både hjärta och mage igen. Att jag fortfarande luktar sjö gör det hela liksom bara ännu bättre.😄

Hela eftermiddagen har ägnats åt Swimrun och vi avslutade med simning så jag är i alla fall ren och osvettig. Det var Tomas Viker, Falu SS och Stora Stöten Swimrun som ordnade det hela och även om vi “bara” var sex tjejer blev det vansinnigt lyckat. (Undra förresten var grabbarna var…🙄) Vi körde på en del av banan och övade allt från i – och ur-stigning till att hitta “sim-paketet” och (sim)latsen. Simning är vansinnigt knepigt men också vansinnigt kul. I synnerhet när det funkar…

Jag höll i uppvärmningen och själva planen för passet. Sjukgymnast Ingrid Djurback, som dessutom är en grym simmare, gav oss andra ovärderliga tips och övningar. 
Vi blev verkligen ett makalöst team och det var så galet skoj att jag inte ens tänker försöka förklara. Men jag är ganska säker på att alla är lika nöjda som mig. Vilka tjejer! Och har jag sagt att jag älskar Swimrun?😍

Men inte nog med detta. På förmiddagen fick jag ett fantastiskt halv-långpass med dessa två pinglor.


Maria är den tvåbenta och Stella den fyrbenta. Vi tog oss upp på Jungfruberget, ner igen och runt några av sjöarna. 90 min. magi och jag är obeskrivbart tacksam över min kropp som ännu en gång hänger med på dessa äventyr. Fyra löppass på tre dagar! Puss på den säger jag bara!😍😘Man hinner mycket på 24 timmar när och om man vill.😃Och tack alla ni som förgyllde dessa timmar. Utan er hade det ju liksom aldrig varken blivit eller hänt.❤️🙏🏻

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Du är den sanna optimisten, alltid lika positiv. Härliga bilder- våren verkar ha kommit lite längre i Falun än runt Siljan och Orsasjön som jag i förra veckan sprang runt. Är det sjön Runn ni simmade i? Är det inte kallt med bara ben och hur länge kunde ni vara i? Blir det kanske något tidningsreportage om ditt swimrun?

    • Ingmarie

      Tack! Jag ÄR ju en glad prick😃Alternativet är så tråkigt😉. Det var vid Lilltorpet i Välan vi simmade.Tippar på minst 12 grader. Varje simning var ca300 m så inte särskilt långt. Det tuffaste är om det är kallt på land faktiskt. Då har man ju liksom ingen chans ens fastän man kutar.😳Har hittat bra grejer så jag klarar mig hyfsat trots att jag är en fryslort😱 Ansikte och händer är känsligast. Benen blir mest stela😜

Comments are closed.