Tisdagsfunderingsfilosoferande

Det här med simning alltså. Hur kan något som ser så vansinnigt enkelt ut vara så infernaliskt svårt? Simma långt och långsamt funkar hyfsat men att simma kort och snabbt känns lika knepigt och ”ouppnåeligt” som att lära sig kinesiska. Eller nej. Snarare som att försöka ta ner månen för kinesiska går ju faktiskt att lära sig….

Simning är svårt just för att det är så himla mycket teknik. Har man inte lärt sig det under utvecklingsåren blir det helt enkelt väldans mycket mer komplicerat.

Men jag kämpar på och jag tycker det är skitskoj! Tisdagssimningarna med coach Ulf och Team snabbare är en av veckans absoluta höjdpunkter. Och kanske min nya mössa kan hjälpa till lite…

Sen måste man ju faktiskt påminna sig om vilka framsteg man trots allt gjort. Och gör. Oavsett vad det gäller. Vi människor kan ju vara ruskigt duktiga på att glömma sånt och bara jämföra oss med andra. Vilket ju är heeeeelt crazy! Det var ju inte jättelängesedan jag inte ens kunde tänka klart tanken på att simma över huvudtaget och ännu kortare tid sen jag ens funderade på att simma i grupp. Nu älskar jag båda!

Så tänk om det är som så att man kan ta ner månen…

Kram från Ingmarie