När jag får välja söndagsaktiviteter

Söndag. Och alla hushållsplikter, jobbplaneringar och andra ”måsten” avklarade. Då kan man göra precis som man vill tycker jag!

Som t.ex ett lugnt och skönt långpass i fina skogar.

Med Sprada förstås!

Jo det är svalt, tippar på runt 5 grader, men det är ju också det som är grejen. Att känna kontrasterna och verkligen tappa andan! När jag sen springer vidare rusar både blod och måbra-hormoner runt i min kropp som på värsta rallybanan!

När jag sen käkat och siestat lite passade det finfint med inomhusaktiviteter typ simning och snack med goa vänner för att göra denna söndag komplett.

Hur har din söndag varit?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Ups and downs. Som det blir med tonåringar i huset… kroppen är inte lika spänstig vid 44 men jag hade ALDRIG velat byta ålder med mina barn. Hoppas på en hormonfri vecka nu 😀. Också sprang jag lite…

    • Ingmarie

      Jag säger samma!!! Helst skulle jag ha velat vara ( fylla)50 resten av mitt liv!😍Du har ditt bästa kvar!

Comments are closed.