Racerhelg

Känns som om helgen tog slut lika fort som den kom.😳

Men trots mörker, festande grannar som gjort att nattsömnen blivit störd, kallt regn, admin-jobb och försenad tub som gjorde att jag missade min ena träningsdejt så har det varit härliga dagar. Såklart! Helt enkelt för att jag valt att tänka så.😍 Inbillar mig att det mesta ju liksom blir roligare och bättre då. 😃

Jag har bl.a:

Kutat backar så benen nästan vek sig. Men jag höll mig i alla fall varm trots det där isande regnet och jag fick dessutom oväntat härligt sällskap en stund av bästa Kajsa. Ingen chans att maska när hon är med. Makalöst stark Quinna!

Annat härligt löpsällskap fick jag på dagens halvlångpass när Fredrik och Malin hakade på en bit. Älskar hänga med dem! Lättsamt och mysigt absolut hela tiden.

Verkar varit mycket party inte bara i vårt hus utan även i skogen. Ovanligt många sådana här “festhak” i skogen!

Jag har kört på gymet också. Kom dit en smula seg men som alltid när jag kliver in genom SoFo:s dörrar så swishar det till och jag blir överfylld med energi.

Samma med simningen. Fördelen med kallt och mörkt ute är att det blir riktigt mysigt att vara “tvungen” träna inomhus. Hade fått förslag på pass från coach Ulf och det gick strålande bra! Med mina mått mätt vill säga.

Matlagning har det förstås också blivit. Är riktigt nöjd med den här vegosoppa-konstruktionen!

Kram från Ingmarie

6 Comments

  1. Härlig helg! Min blev lite lugnare då kroppen krävde återhämtning. Eller det är nog främst min hjärna som bara behövde vara stilla en dag… 🙂 Längtar till den dagen då simningen känns som någonting härligt! Haha… Femte tillfället på kursen på onsdag och jag hoppas att några fler polletter trillar ner…

    • Ingmarie

      Jättebra att du s a s lyssnade på skallen! Starkt och klokt! jag övar på att bli så smart också och det går framåt… 😉 Simningen kommer bli lättare och lättare om du håller i. Jag lovar! För mig är den inget jag får gratis utan jag “måste” verkligen kämpa och hålla i HELA tiden. Men det är det värt! 🙂

  2. Håller med om att inomhusträningen faktiskt blir lite mer tilltalande när det är mörkt och kallt ute. Även om jag gärna springer ute också om vintrarna, men hellre då i dagsljus. Däremot tilltalar gymmet aldrig under höst och vår, då är det bara utetid som lockar 🙂

Comments are closed.