Paketet

Hoppas du inte dött av nyfikenhet över vad som var i det där gigantiska paketet. Eller så anar du redan. Baddräkter tar ju inte så stor plats menar jag men det gör skor! Särskilt när man beställer fem par bara för att det är megareade där pjuxen mina fötter gillar bäst.

Så nu har jag lite att nöta på en stund.

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Alltså när man köper fem par skor borde det ingå en garderob. Var ska man ha alla liksom? 🙂
    Och man vill ju kunna få plats även för sjätte och sjunde paret. Om jag någon gång flyttar till nytt hus ska halva ytan vara förvaring av skor och träningskläder! Minst…

    • Ingmarie

      jag har ett knep. Tar ur alla skorna från kartongerna och sen har jag plastbackar i garderoben. Då får man plats med väldigt många! 😀

Comments are closed.