Nyopererad

Förhoppningsvis är sista tand-operationen på väldigt länge (gärna forever) gjord nu. Skruven till implantatet sitter äntligen fast i käkbenet så nu ska det “bara” läka.

Ärligt talat var det ganska brutalt och jag är rejält knockad av både anspänningen och alla painkillers. Men det är tur det finns! Tänk för längesedan när det var sprit och tandutdragning hos smeden som gällde.😱 Jag hade dött direkt. Om inte av blodförgiftning/blodförlust så av smärta.

Tur är det också att jag har jordens bästa tandis och tandsköterska. Jag vet liksom att de är proffs och att det kommer bli bra så småningom. Dessutom får man alltid en liten “Goodiebag” med sig när man gapat extra länge.🤪

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Ajajaj. Mest nyfiken vad som finns i en goodiebag från tandläkaren. Tandborstar? För det är väl ingen leksaksbil eller klistermärke när man är över 8 🙂

    • Ingmarie

      Haha. Näää. Snarare blodstillare och antibakteriellt sköljmedel…
      Men nästa gång (om det blir) ska jag minsann önska mig några färgglada tandborstar!

Comments are closed.