…Och lördagsmys

Jag vet inte vad du tycker men jag tycker november har varit riktigt härlig so far! Ljummet, halkfritt, snöfritt, mestadels vindstilla och t.o.m en och annan soldag som i dag! Som gjord för att Sprada!

Men visst, det blir mörkt ruskigt tidigt.😱 Helt ärligt är jag redo för pyjamas redan vid kl 17. Så det är tur det finns upplysta gym med massor av roliga leksaker så jag håller mig vaken.

Nu har dock pyjamasen åkt på trots att klockan är jättetidigt och det är skönt! Njuter lika mycket varje gång det sker. Oavsett dag. Kvällssudd har jag ju liksom tillräckligt av ändå för det är baksidan av den där framsidan.

Kram från Ingmarie

 

4 Comments

  1. Gillar inte alls känslan av att dagen är slut klockan 17, men precis så känner jag också😰. Om 33 dagar vänder det 😀😀😀. Tills dess är jag glad så länge jag lyckas träna på dagen ☀️

  2. Wow! Hos oss i Göteborg var vädret inte alls lika fint, vilket gjorde mig detsamma eftersom jag mest var tvungen att städa ändå.
    Men igår! Oj, vilken dag!

Comments are closed.