Fridag

Ledig vardag är bra fint alltså! När jag är mitt upp i dem glömmer jag totalt bort den där “baksidan” med kvällsjobb, helgjobb och afton-jobb. Men jag antar att det bara är bra för jag strävar hela tiden efter att leva i nuet. Jag gillar minnen och att planera men hur det än är så är det som varit inget jag kan göra något åt och framtiden vet jag ändå inget om.

Men tillbaka till det här med ledig vardag. Då är det som om man har hela skogen för sig själv! De jag mötte under min löptur är lätträknade och det enda som grämer mig är att jag inte hade telefonen med så jag kunde fota magin! Dimman gjorde att det var som att springa i ett sagoland. Kände mig löjligt lycklig när jag öppnade ytterdörren igen.

Innan den där übersköna Hot yoga release-klassen så svängde jag inom Eriksdalsbadet. Eller svängde och svängde. Jag åkte tub och gick.🤪 Fokus teknik och 100-metersintervaller med paddlar och dolme. Superskoj!Och massor av plats för så är det allt som oftast mitt på en vardag.

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Åh, det landskapet hade jag velat se bild på. Jag brukar alltid ångra att jag inte stannar bilen och fotar när det är dimma. Det är precis som du skriver ett sagolandskap.

    • Ingmarie

      Nästa gång ska jag ha telefonen med för även om man inte helt kan fånga hur det ser ut IRL så kan man i alla fall ana! 🙂

  2. Det låter verkligen som att du hade en riktigt batteri-laddar-dag! Och jag vet PRECIS hur underbart det kan vara med de där lediga dagarna!!! Jag njuter fullt ut!

Comments are closed.