Storm

Precis som livet kan vädret svänga fort som attan. Sol och värme i går. Snöstorm och kallt i dag. I alla fall halva dagen. Sen blev det plötsligt klart, vindstilla och oräkneliga liter med smältvatten precis överallt. Nästan så jag hade kunnat köra swimrun. Nästan.

Jag mesade och valde gymet istället. Hittade ett riktigt bra bara en kort sträcka från där vi bor nu. Körde bl.a den gamla hederliga Stairmastern tills benen helt stumnade. Jäklar vad trappor kan svida!

Men du vet hur det är. Det går snabbt över och man glömmer ännu snabbare. Kände mig skitstark och hade hur skoj som helst!

Precis granne med gymet ligger Boulder Running Company, och nej jag visste det inte innan. Går man in i en löparbutik så… Ja du vet ju hur sånt slutar. Så nu är jag bl.a ägare av ett par Altra Lone Peak trail shoe. Har hört av så många att den skon borde passa mina känsliga fossingar och jag tror de haft rätt. Fortsättning följer…

Ätit har vi förstås också gjort. På en Mall lika stor som hela Bagis.

Kasst väder är inte särskilt bra för plånboken men vi har åtminstone inte spenderat slantarna på sånt vi inte behöver eller inte planerat att köpa.

Och väskan? Still missing. Den kanske hamnat på månen där uppe…?

Kram från Ingmarie