Sunlove

Jag har sagt det förr och säger det igen. Det är snudd på obegripligt att att något som ser så enkelt ut som simning kan vara så förbenat svårt när man själv ska göra det.

Men det går onekligen framåt! I går “kom jag på” ännu en av dess hemligheter. En liten vinkeländring på huvudet och vips så blev det helt annat flyt!

Och i dag på Master simträningen blev vi filmade vilket är både läskigt och jättenyttigt. Resultatet blev i alla fall att ännu en liten slant åkte till rätt ställe när det gällde draget.

Sen hjälper ju denna säkerligen till.

För precis som alltid när solen och värmen kommer så tinar hela jag och allting i mig funkar liksom några snäpp bättre. Slår aldrig fel! Intervallerna i parken i förmiddags kändes riktigt bra! 16 x 2 min (1 min gå/joggvila) + hopp&skutt-övningar.

På gymet efteråt kom en man fram till mig och sa:

Congratulations to what you just did!

Jag fattade inte riktigt vad han menade så jag frågade. Det är ju liksom enda sättet att fatta.

Well when you did those special jumping up and down that box I told myself that there’s some big trophies in that body! Am I not right?

Ja vad svarar man på en sån komplimang? Helt fel hade han ju faktiskt inte. 🤪🤩🙏🏻 Glad blev jag i alla fall! (Det jag hade gjort var bl.a olika koordinations-hopp upp och ner på en låda.)

Lunchen satt inte helt oväntat som en smäck i den där Trofé-kroppen under den där energi-klumpen.😀😉

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Vad härligt att läsa att det lossnat lite med simningen och vilken underbar komplimang du fick av honom. Det blir man glad över när okända ger en cred.

  • Ingmarie

   Ja på båda!!! Simning går verkligen i trappsteg och “våningsvis”. Men det är bara att kämpa på! I alla fall så länge det känns skoj. 🙂

 2. Ja det där med simning är en konst. Även när det gäller tantsim (som jag ägnar mig åt) kan man tydligen tjäna massor på små detaljer. Jag blir omsimmad av varenda gråhårig tant på hela simhallen och förstår inte vad det beror på. Då brukar Fredrik peta och säga att jag inte vinklar händerna åt rätt håll och tar för stora armtag… fattar inte. Trodde bara det var att simma liksom….

  • Ingmarie

   Precis! Men det är ju en “konst” att kuta också. 🙂 Bröstsim är jag absolut jättesämst på. (Efter fjäril) + att jag tycker det är ganska obekvämt. (!!) Man blir förvånad hur folk liksom kan “förändras” nä de kommer i vatten. En del ser fasligt otränade ut (och är det antagligen) men jädrans vad de kan simma!

Comments are closed.