Gymliv

Jag är verkligen tacksam att jag gillar styrketräning. Har ju förstått att det är många som märkligt nog inte gör det. Jag behöver verkligen det. Både gör att klara av vardagslivet och den övriga träningen. Troligtvis gör väl förresten alla det i vårt “moderna” samhälle. Åtminstone kan jag inte direkt komma på ett jobb som ger en allsidig och jämn belastning på hela kroppen. (Finns det ö h t?)

Så det där att “gyma är tråkigt” förstår jag mig inte riktigt på. Mitt problem brukar tvärtom vara att jag liksom fastnar och helt glömmer bort tiden. Det finns ju miljarder roliga grejer och övningar att träna och förbättra sig på.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Jag VET att det finns massor av kul på gymmet och att jag verkligen behöver det (som alla andra). Ändå har jag så svårt att motivera mig själv att gå dit. Det är så mycket lättare att riva av en runda i löparskorna. Ja inte just nu då förstås…
    Kanske borde ta min ofrivilligt överblivna tid och masa mig det. Ja det borde jag! Tack för att du påminde mig!

    • Ingmarie

      Jag har nog egentligen samma problem och tänk men väl där så kommer motivationen och alla ideer. Tror man liksom bara måste planera, bestämma sig och ta sig dit. resten löser sig. 😉

Comments are closed.