Nya erfarenheter

Kort inlägg.
Denna dag har vi tillbringat här.Som en fortsättning från i går.


Vi kan väl säga som så här. Sydafrikas sjukvård, åtminstone den privata i Knysna, är ett skämt. Så oeffektivt att det inte ens går att förklara riktigt. Vi har slussats hit och dit och hit igen och dit igen för att stackars Anders behövt göra olika slags röntgen och undersökningar. Ingen som helst kommunikation mellan instanserna och pappers-arbetet är minst sagt oändligt. Dessutom har SOS international behövt ringas x flera för att få hjälp och ”ok”.

Summa summarum:

Anders måste opereras i morgon akut. Tar för lång tid, och är för risky, att åka till Kapstaden. Så i kväll blir han inlagd. och jag får klara mig själv.  Som genom ett under visade det sig att de vi bor hos känner den ansvarige läkaren väl och han ska vara jättebra. Själva sjukhuset också. Jag får dessutom bo kvar här!

Fortsättning följer…

Och helt klart är vi många erfarenheter ”rikare”…

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Sandra

  Men stackare hoppas allt går bra och att han snart mår bättre igen. Det är ju inte på andra sidan jorden man vill bli inlagd på sjukhus.

  • Ingmarie

   Nej precis men vet du, jag tror det är tack vare läkarna här de hittade felet! De tror han haft det länge! Hade det inte upptäckts hade det kunnat sluta väldigt illa!
   KRAM

Comments are closed.