Rätt eller fel – vem vet?

Man ska hålla avstånd dessa tider, man ska tvätta händerna ofta och mycket (+ handsoprit), man ska undvika att resa (särskilt kommunalt), man ska jobba hemma om man kan, man ska stanna hemma om man har minsta lilla förkylningssymtom och man ska ta covoid 19/corona på allvar men man ska inte gripas av panik eller sluta träna, umgås eller vara ute. (Om man är frisk och inte tillhör någon riskgrupp vill säga.) Dvs egentligen ungefär så som det alltid borde vara.
Corona är allvarligt men man måste sätta det lite i perspektiv. Den här artikeln är bra tycker jag för den ger perspektiv.

men vi vet inte hur det här slutar eller vad det leder till. Vad vi vet är att vi behöver ta hand om oss extra väl. På avstånd. T.ex springa och simma med en kär vän. Jag fick Ingers fina sällskap i dag. På köpet fick vi frisk luft, bra träning, blev gladare och piggare.

 

Rätt eller fel är det ingen som egentligen vet. Hur gör du?

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Jag kör mina egna klasser på gymmet men i övrigt går jag inte dit. Cyklar mest utomhus just nu, men tränar även en del pass framför teven och på utegymmet. Jag går på kaffebaren men väljer uterveringen. Och om en vecka arrangerar jag världens minsta lopp. Utan öppna chipsskålar att stoppa ner fingrarna i. Vi har istället köpt lådor till var och en med paketerade kex, choklad, godis och chips. Har svårt att bestämma mig för en spikad väg, ibland vill jag inte vistas bland folk och ibland känns det ok. Men alltid med avstånd och försiktighet.

    • Ingmarie

      Avstånd och försiktighet räcker. Du behöver absolut inte vara orolig för egen del.De flesta vet tydligen knappt ens att de haft det. Fast vi behöver smittas och det går inte isolera alla för alltid. Jättesmart med lådorna! Som på orienteringen i går!

Comments are closed.