Glad!

Jag älskar verkligen den här tiden på året! När allt börjar gro och spira igen och jag vet att hela den härliga sommaren ligger framför mig.

Men jag vet ju också att många tycker detta är en jättejobbig tid. Särskilt de med allergier och SAD. Årstidsbunden depression. Jag vet inte hur det är att ha allergi men jag vet hur det är att ha depression. Något jag inte önskar någon för det är verkligen inget att ha… Kanske därför jag känner mig extra glad när jag är glad. 😀

Kram från Ingmarie.

 

2 Comments

  1. Ja alltså våren. Den bästa tiden när allt är framför! Älskar sommaren men när den väl börjar går det så fort. Våren är så mycket förväntan och pirr i magen att man blir alldeles glad. Så tråkigt för de som inte känner det så. Och så tråkigt för de med alllergi! Jag blir på min höjd lite kli-ig i ögonen och näsan. Varierar lite från år till år!

Comments are closed.