Över för denna gången

Den enda gången man tycker det är lite skönt att helgen är över är väl i princip när man jobbat hela. Men det har flutit på bra så jag ska inte klaga. Kvällarna från plan 4 har bjudit på en väldigt vacker vy och jag är faktiskt väldigt tacksam över att jag fått uppleva magin.

Två bra träningspass har jag också fått till minsann!

I går blev det ett bra simpass med TS-gänget   Lördagarna är i andra änden av stan, i en bassäng med kraftig sidoström (!!), men det är det värt! Bra träning och finfint sällskap är det hur som helst alltid. Och flera kilometer sim.

Om inte Corona sätter stopp även för nästa planerade swimrun är det denna böna jag ska köra LED med. 😍

I dag blev det en löptur på det jag och Anders kallar för ”fina vägen”. Just nu är den extra-extra-extra fin!


Utegymet var välbesökt men inte trångt. Jag tycker det är kul och bra att många nyttjar dem men jag ogillar att en del verkar ha dem som lekplats för sina kids. Senast i dag var det en unge som höll på att bli klämd.

Hoppas du haft en fin helg!

Kram från Ingmarie