Gott om plats

Vem sa att simning inte är en prylsport?

Inte jag i alla fall.. Men i ärlighetens namn är alla de där prylarna ruskigt roliga att ha också! Körde ett skitskoj pass med teknik och fart blandat. Simfenor, paddlar, dolme, fingerpaddlar och “naket” i en salig blandning. Egen bana nästan hela tiden så jag kunde härja precis hur jag ville!🥳

Det var även gott om plats i skogen vilket förvånade mig. Senaste tiden har det ju varit snudd på trängsel och emellanåt nästan svårt att köra intervaller pga att folk verkar älska gå i bredd alternativt gå mitt i spåret med monster-hörlurar på så de garanterat inte hör någonting. Inte ens mitt flåsande. Men i dag var det alltså gott om plats för mina 4 x 10 minuter i tröskelfart. Tack för det! Och tack benen! Det där gjorde vi bra!

Har du gott om (tränings)plats?

Kram från Ingmarie