Fortsatt bra

Om det var gårdagens “ribba”, eller om det hade blivit så ändå, kommer jag aldrig att veta men även i dag har varit jättebra! Inte enbart för att jag varit ledig utan för att den har varit svettig, jobbig, härlig, kul och upplevelserik.

Löpturen var förvisso en smula seg men 90 minuter i sagoskogen är aldrig fel även om man springer i gummistövlar med blyinlägg. Alltså det är ju så fint att man blir lipfärdig av lycka.

Stannade en stund vid vattnet och bara njöt. Men jag hoppade inte i. Inte då…

PT-träningen fortsätter som planerat men även om jag blir starkare och starkare så är PT-Rafael vansinnigt både påhittig och pådrivande så det hjälper liksom inte även om jag blir som Hulken… Utmaningarna kommer kvarstå och det är ju liksom det som är grejen.

Jobbigare än man tror med gummiband!

Liksom att meningen med coldswim är just att det ska vara kallt. Annars kan man ju lika väl simma/bada i en bassäng. Eller i badkaret.

Josefin hakade på i dag för att testa och även om hon tyckte det var kallt, vilket det är, så är jag 100% säker på att även hon fått “the coldswim-bug”.

Jag har aldrig simmat i Tanto innan och det var jättehärligt! Perfekt att ta sikte på de olika bryggorna.

Lite senare anslöt även Susanne som tog sig ett dopp och bjöd på smarriga cookies! Så där satt vi i kväll. På bryggan. Babblandes och mumsandes. Och njöt!

Kram från Ingmarie