6 Comments

 1. (Kommenterar som vanligt på fel inlägg eftersom jag inte får kommentera på det senaste….)

  Att tjäna pengar på att träna är grymt. Fast när man får en tjockfot och får ställa in kalaset missar man sina bonuspengar. Och missar sin träning. Dubbelfail. Nu ska jag laga min fot fort som attan för jag hade ju planerat en Halmstadlöpning efter att ha sett alla dina fina bilder….

  • Ingmarie

   Märkligt att det krånglar så med kommentarerna… Nåja. Du verkar ha lurat “systemet”. 😉 Krya på foten snabbt som attan! Inte bara för bonuspengarna utan ffa för Halmstad-spring! När ska du dit?

   • Har semester två veckor fr om nästa vecka. Så en väl vald somrig dag när foten inte ser ut som en basketboll ska jag dit. Minst en gång om året behöver jag Prinsen + cortado. Om du råkar vara på plats ses jag såklart gärna, fast du kan ju nöja dig med kaffet för du vill nog inte halta med mig 😀

Comments are closed.