Genrep och galenkväll

Med bara några dagar kvar till LED testade jag och Josefin vilken lina vi ska ha och jag tror vi valt rätt. Vi övade också på att “byta plats” i vattnet så att vi kan skifta att dra. Vågar påstå att vi är ruskigt bra på det nu!

Ska bli så himla skoj och jag längtar verkligen till lördag! Oavsett vad som händer ska vi kämpa tillsammans och göra så gott vi kan för dagen. Hur långt det tar oss får visa sig.

Jag fick flexa och komma lite senare till jobbet i dag (många övertidstimmar) men det “jämnade ut sig” för jag fick ingen rast och inte gå hem i tid. Det hart varit helt galet. Svetten har runnit och hjärnan kokat men vi kämpade på bra och jag fick ju trots allt gå hem. Är lika glad varje dag jag är frisk och slipper vara patient.

Fördelen, eller vad man nu ska kalla det, med att ha gått och stått så där galet många timmar är att t o m jag tycker det är skönt att få sitta ner…

Kram från Ingmarie