Dan före dan

Det var längesedan jag kände en sån här skräckblandad förtjusning som jag gör inför morgondagen. Det ska bli skitskoj men samtidigt är jag jätteorolig. Hade jag kört solo hade det varit annorlunda, då är ju liksom allt upp till mig själv, men som par har man både en slags ansvar plus att man ju inte vill vara den som pajar allt. Nu är Josefin en klippa och guldklimp på alla sätt och vis men jag vill verkligen inte vara den som kroknar och gör att vi inte kommer i mål.

Hur det än blir så kommer det bli starka kontraster. Terrängen är allt från fina platta grusvägar till snåriga buskage och hala klippor. Vattnet kommer vara allt från tuffa vågor till platt yta. Och temperaturen! DEN kommer vara en utmaning! I alla fall under simningen.😱 Landtemperaturen kommer vara i Ingmarie-style så jag hoppas den hinner tina upp oss innan vi ska i igen.🤪

Resan ner hit till Loftahammar gick finfint. Med bra sällskap glömmer man t o m träsmaken! Ulfs co-partner Micke åkte i annan bil så det var gott om plats.

Vi gjorde några småstopp utmed vägen och vackrast var utan tvekan denna. Det var nästan så vi inte kunde hålla oss från att hoppa i.

Mössa, väst och goodiebag är uthämtat. Alla prylar är framlagda. Gelén räknade. Magen är mätt och jag hoppas få en god natts sömn innan klockan ringer 05.45. Enda jag inte lyckats med är att memorera alla 52 löp- och simsträckor.

Jag är Zingo och Josefin Sparven.🤪



Må vindarna vara med oss, energin räcka och kropparna hålla ihop i morgon🙏🏻

Kram från Ingmarie 

 

 

2 Comments

Comments are closed.