Variation och äventyr

Det kan vara skönt att göra same same mer eller mindre varje dag men det är inte särskilt utvecklande i längden. Inte för mig i alla fall. Dessutom blir jag skitlat efter ett tag.

Det är bl a därför jag simmar i grupp. I morse var det Tomas som coachade och  som alltid var det kul och lärorikt. Tror faktiskt jag lär mig något nytt varje gång jag har en simcoach vid kanten! Man blir liksom aldrig fullärd.

På gymet körde jag PT-Rafaels kettlebells-pass + lite extra andra övningar. Hur det finns de som inte svettas på gymet är för mig en gåta. Det fullkomligt stänker om mig!

Jag har även varit hos Guru-Danne. Det var evigheter sen sist men  nu behövde jag verkligen hans hjälp. Han klurar alltid ut vad som behöver göras och även om detta ser rörigt ut så är det kristallklart. Och jag är lite klokare. 🤪

Coolaste grejen i dag, som också var en utmaning och en ny erfarenhet, var att simma i mörker. Wolff-wear och Powerwoman hade ordnat denna kväll i Brunnsviken och jag saknar faktiskt ord för hur det var. Magiskt, fantastiskt, roligt, häftigt och hisnande vackert räcker liksom inte.

Vi som representerade Team Snabbare.

Tror vi var 40-50 stycken som samlades.

Lampor i saferswimmern så vi syntes

Efteråt fick vi blåbärs-soppa och bullar!

Min teamy  på alla sätt och vis!

Helt klart kommer jag göra om detta!

Kram från Ingmarie