Fredagsboost

Vi vet alla att det finns ett virus som verkar styra hela vår värld just nu och jag tänker inte skriva mer om det än att jag tror konsekvenserna av alla dessa begränsningar och restriktioner är och kommer bli oerhört stora och mångt mycket värre än virusets. Dessutom kan man kanske fundera på om fixeringen vid antalet döda är så klokt. Hittills verkar det ju inte ha funkat varken med lockdown, munskydd eller böter. Viruset och pandemin är här och det är bara en början om vi inte slutar behandla djur och natur som vi gör. Det här är åsamkat av människor. Enligt många kan köttindustrin bli vår död, så vill du inte vara en bidragande orsak till fler pandemier är (mer) vego ett hett tips. Ett annat är att äta extra d-vita,in, zink och probiotika. Det har visat sig att de som drabbats hårdast va viruset har brist på ffa d-vitamin. Zink är superviktigt för immunförsvaret liksom en frisk tarm. 80% av vårt immunförsvar sitter i den så tänk på var du stoppar i dig…

Tack och lov har Stockholms stad bestämt att ha öppet sina anläggningar så vi som vill kan träna och ex gå till biblioteket. Samma med Sats men med begränsat antal platser till passen. Mycket bra tycker jag!

Vi var bara fyra på coach Ulf:s fredagsboost men det var precis lika kul och jobbigt som de andra gångerna.

Mellan två intervaller. Kan avslöja att jag var betydligt tröttare än jag ser ut att vara…

Typ så här trött var jag efter… Men också galet nöjd och glad!

På gymet var det “lagom” med folk men faktiskt fler än jag trodde en fredag strax efter lunch. Å andra sidan har jag fattat att många är extra lediga så här innan en “helg-helg”. Själv ska jag knega min tredje av jag vet inte hur många helgpass på raken.

Hur som helst blev det ett ruskigt bra pass. Mycket bättre än i går. Vilket i och för sig inte var så svårt…

Det vackraste, ljuvligaste och mest magiska i dag har ändå varit detta.

Jag och fyra änder. Absolut magiskt!

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.