Planändringar

Jag har i princip alltid en plan för vad och hur jag ska träna men den är (såklart) inte huggen i sten. I dag hade jag planerat in gym före jobbet men när jag såg hur fint det var ute ändrade jag mig. Gymet finns (förhoppningsvis) kvar, även om restriktionerna tillfälligt kan ställa till det, så jag valde att kuta i stället.

Helt klart valde jag rätt! Sol, vindstilla och bedårande vackert. Det gäller att njuta för snart är alla löv borta och det blir liksom bara grått.

Helt gymlös blev jag inte heller för det finns ju utegym! Inte lika bra och kul som inne men bättre än inget.

Hur gör du? Följer du en träningsplan till punkt och pricka?

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Ser helt klart ut som rätt val!
    Jag har en träningsplan i grunden men sen blir det då o då att den justeras och ändras för att passa in i livet. Framförallt med två små hemma så måste man vara flexibel. Men känns ändå bäst att ha en plan att försöka förhålla mig till.

    • Ingmarie

      ja en grundplan är nog ett måste för att det inte helt ska spåra ur. Tror det är lätt hänt att det blir mycklet “sen” annars.

Comments are closed.