Enda fördelen

Det här att Stockholm stad har stängt alla sina simhallar (och gym) har i princip bara en enda liten fördel och det är att jag testar nya simhallar. Lättroad som jag är så är det faktiskt riktigt skoj plus att jag får se andra delar av stan.

I dag åkte jag norrut ända till Sollentuna simhall. Hyfsat smidigt och det var helt klart värt resan! Gott om plats och fräsch anläggning. (Fast väldigt kallt i omklädningsrummet!)

Hade egen bana typ halva passet men det var absolut ingen som helst trängsel någonstans. Det var det f.ö inte på Eriksdalsbadet/Forsgrenska heller innan de stängde…

Det finns säkert de som tycker jag ska skita i att simma men det tycker och vill inte jag. För att jag ska palla leva och jobba behöver jag simma. Visst, jag skulle klara mig utan det om jag var tvungen såklart, men så länge det finns alternativ kommer jag använda dem. Smartast vore om alla simhallar vore öppna förstås. Vi är ju ganska många nu som åker en massa extra kommunalt bara för att få simma så vill de minska smittspridningen på riktigt borde de verkligen tänka till…

Folk är superbra på att hålla avstånd och visa hänsyn! Samma på gymet. Faktum är att jag tycker det är så i princip överallt så inget ont bla bla bla…

Kram från Ingmarie