En ledig dag

När jag är befriad från sjukan ser jag till att fylla på mig själv med roliga saker. En dag som i dag är en av mina favorit-varianter när det gäller energi-påfyllnad och de fungerar alltid. Dock krävs det en hel del svettigt muskelarbete och träningsvärken är snudd på garanterad dagen efter. Men det är exakt så jag vill ha det och det jag mår bra av.

Började med ett simpass i Tyresö. Fick trevligt sällskap på bussen av en 76-årig kvinna, jodå vi höll avstånd, som också skulle dit. Hon var riktigt arg och ledsen över att stadens simhallar är stängda för utan den träningen simningen ger skulle hon inte vara så pigg som hon var. (Vi snackar om en riktigt piffig och alert dam!) Nu fick hon, liksom många andra, åka långt för att få träna. Så tokigt! Tänk så många som inte kan/vågar göra som hon gör utan blir sittandes hemma. Alla dessa nedstängningar kommer få förödande konsekvenser för (bl.a) folkhälsan.

Passet gick i alla fall bra men det märks att jag inte simmar så ofta för jösses vad jobbigt det är. Sim-kondis är, precis som all kondis, verkligen  en färskvara!

Hem, fika och sen kutade jag till gymet på Södermalm.

Väl där blev det en timme med PT-Rafael igen. Vi jobbar mycket med små detaljer just nu och jag lovar, även små muskler och lätta vikter kan vara och bli djävulusiskt jobbigt!

Kul är det alltid!

Avslutade dagens kalas med att coacha ett Indoor-runningpass. 30 minuter med intervaller så svetten stänkte.

Nu känner jag mig mest bara förbenat nöjd och glad. Och hyfsat redo för ännu ett jobb-race.

Längtar redan till nästa lekdag!

Kram från Ingmarie