Rekat bana

Förr eller senare kommer världen öppna upp igen och vi kommer kuta  i både grupp och med nummerlapp. Plus Parkrun som man väl kan klassa som något mittemellan. Du springer med andra och tävlar om du vill men utan nummerlapp. Det är ju t o m gratis!

Jag har kutat flera i både Australien och Sydafrika (har faktiskt även banrekord i min AG i båda länderna) men aldrig i Sverige.😳 Anledningen är helt enkelt att de är lite för långt bort. Och i ärlighetens namn kanske även för att jag är för lat för att åka kommunalt en timme one way en lördagsmorgon..

Hur som helst kanske det blir ändring på det om/när Björkhagens Parkrun startar. Deri som är ansvarig för bl a Sverige visade mig runt på den tänkta banan i förmiddags och som jag eventuellt ska vara lite ansvarig för. Nu är jag antagligen lite partisk för jag älskar ju Nackareservatet, men alltså det här är en grymt fin och bra runda! Platt, backig, kurvig, rak och jättevacker! Den passerar bl.a “min” fina Söderbysjö.

För övrigt verkar vädergudarna inte lyssna på att jag tycker det räcker med snö. Det kommer bara mer och mer och mer.

T o m tomtens snögubbe verkar ha fått nog.😄

Men det lyser onekligen upp så det är bra!

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Fast snö är i alla fall bättre än is! Och det var nog den sötaste snögubbe jag sett 😀
    Kul med parkrun. Hoppas ni snart får testa banan på riktigt med massor av folk!

    • Ingmarie

      Absolut! Nu är det helt ok. Nästan inte ens någon modd!!!Så här kan det vara tills våren! (Bara det finns isfria vatten så jag kan simma. :-D)

Comments are closed.