Ny simhall

En av mina favvo-butiker är som bekant Wolff Wear. De har allt och lite till som en sportnörd kan önska sig. Men inte nog med det! de ordnar massor av olika slags event och träningar. Allt från trail-löpning och nattsim till swimrun och kallsim. Och nu även inne-sim. Bästa Inger har fixat så att vi får vara i Långbrohallens fina bassäng till självkostnads-pris. Max 8 pers på 4 banor och man bokar tre veckor i taget. Hur lyxigt som helst! Det finns flera olika tider att välja mellan och jag valde onsdag lunch. Dvs i dag!

Pass får man också om man vill och det ville såklart jag. Jätteskoj! Bara att läsa och sen göra.

Det var långt ifrån mitt bästa simpass men det var ändå ok. Simning är verkligen en färskvara för tekniken måste nötas flera gånger i veckan om det ska bli bra.

Viktigast är såklart att det är skoj och det var det! Längtar redan till nästa onsdag!

En betydligt kortare simtur blev det sen även ute. I snöblandat regn och iskall vind. jag fick dessutom traska en bra bit i snö- och issörjan för att komma till bryggan.

Det var faktiskt bra nära att jag bangade för vädret var inte nådigt, men har jag bestämt mig så har jag och när jag väl var i ville jag nästan inte gå upp igen.

Jag var absolut den enda som hade blå läppar, skakade, hade iskalla händer och dubbla tröjor på Hot yogan lite senare. Men nu är jag i perfekt temperatur igen!

Kram från Ingmarie