Nästan en repris

Kanske minns du att jag sa att jag tyckte att förra onsdagen var så bra och härlig att jag ville göra en repris på den? Det blev nästan så.

Jag började på exakt samma sätt. Med simning i Långbrohallen. Gick ganska bra i dag! Men som sagt var, jösses vad man tappar både fart och teknik snabbt när det gäller simning. Det är inte så illa att jag är total nybörjare igen men det är banne mig inte långt ifrån. Men det är bara att gneta på och hoppas simningen blir “som vanligt” igen.

Hann med en snabb sväng hem för att äta och byta väska till Hot yogan. I dag blev den tidigare och på ett annat ställe men lika härlig som alltid. T o m lite härligare för det var en av mina favvo-instruktörer.

Hem igen (tur jag har månadskort för annars hade det blivit en dyr dag) för ännu ett väskbyte. Och klädbyte. Vid detta laget hade det börjat skymma och det var precis det jag ville. Jag traskade ner till sjön, tände ljusen och kröp ner i en av vakarna.
Magiskt!

Fem minuter i total tystnad med denna utsikten. Oslagbart! Här snackar vi hög mysfaktor!

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Så härligt med ljus och allt! Du gör verkligen hela badgrejen med stil! Själv väntar jag på att isen ska släppa så jag kommer i. Hammare vågar jag mig inte på 😀

Comments are closed.